duminică, 28 martie 2010

Mi-am regretat adesea cuvintele, dar niciodata tacerile


Tacerea ucide. Am asteptat cu sufletul la gura, mult timp ceva care sa ma faca sa sparg tacerea si sa pot sa spun, liber, din toata inima cine sunt, ce vreau, ce pot si ce gandesc. Tacerea doare. M-a durut tot timpul un singur cuvant pe care nu l-am putut scoate din mine - ura! Tacerea doboara. Mi-a fost greu sa tac, sa ma musc de buze si sa inghit in sec. Tacerea e alinare - pentru un suflet aflat in impas. Tacerea mistuie - ce greu e sa poti sa stii sa taci. Tacerea ma urmareste - dar nu acum, ci in cele mai adanci vise si ganduri, in gandurile mele toate.
Tacerea e malefica, tacerea te inraieste, te instraineaza. Tacerea te ingradeste. Intotdeauna.

Tacerea...cum am scapat de ea? Dar cine a zis ca am scapat?

Liviu, Carla, Utsy, Ada, Diana, Oana

Va spun, din tot sufletul ca nu am reusit sa scap de tacere insa am reusit s-o moderez, s-o temperez, s-o mint sa ma lase in pace, sa ma lase linistit, sa ma lase singur, sa nu ma urmareasca. Am reusit. E inspre multumirea fiinte mele.
Cine va fi urmatorul din noi care va rupe tacerea? Cine va vorbi despre tacere intai si intai?

Va multumesc pentru gandurile voastre si nu in ultimul rand va multumesc pentru tacerea voastra uneori atat de cu bun simt,

Nutsu

4 comentarii:

  1. ah.leapsa.da, stiu..curand.promit!

    RăspundețiȘtergere
  2. dragut. nu stiu cum privesti tu tacerea dar e modul tau de a o trata. deseori e bine sa nu o simti pentru ca te acapareaza sau te infricoseaza si nu te lasa sa te exprimi si sa le arati celorlalti adevarata ta valoare, vorbesc de mine. dar poate candva o sa privesti tacerea altfel, poate o sa privesti tacerea ca pe un raspuns sau ca pe o solutie.

    RăspundețiȘtergere
  3. O oda tacerii, si anti-tacerii daca inteleg bine..

    RăspundețiȘtergere
  4. Uneori, tacerea spune mai multe decat cuvintele.
    Nu consider ca tacerea mistuie. Tacerea creeaza, ne creeaza; ea nu e superficiala, cuvintele imbraca prea multe forme ca sa reusesti sa le mai cunosti adevaratul sens.

    Mi-e dor de tacerile de asta vara, fie ca erau pe bloc sau la gara. Mi-e dor de tine, mi-e dor de toti, mi-e dor de mine.

    RăspundețiȘtergere