vineri, 14 august 2009

Ganduri


S-a trezit cu gandurile arse de soarele pustietatii care il guverneaza de ceva timp, fara sa-si gaseasca sensul pe lume si-n viata, s-a tarat pana la cea mai apropiata oaza de liniste, insa linistea...linistea pentru el era deja un vis prea indraznet. A crzut ca a atins un strop de fericire, insa i-a fost repede spulberata speranta. sa mai alerge nu mai are putere, sa iubeasca...hah... ce e aia iubire? De unde vine? Si cat tine? Nu tine, deseori s-a gandit ca nu tine...El iubeste repede si se plictiseste repede, insa sufera o viata. Nu e un baiat prost, insa ii e frica de prostie si are toate sansele sa traiasca cu ea. Ii e frica mai ales de umbra lui, de zambetul lui, de gura lui, de foame, de sete. era un baietel firav, plapand, slabut, cu maini mici, se chinuia sa-si aprinda tigara uneori caci el fuma! cred. Ranile pe care le are se simt in suflet si ii e frica sa le expuna, ca un copil ars de apa clocotita.
Era candva fericit. Stia ca va veni o vreme in care isi va regreta existenta si tot ceea ce tine de ea. Numai nasterea NU. Nciodata. Si-a dorit prea mult sa apara pe lume si sa-si insuseasca toate prapastiile si durerile si incantarile acesteia.
Era candva fericit. Insa nu mai stie cand. Pentru ca se plictiseste repede. Si de uitat...la fel.
Eram eu...

Multumesc tuturor celor care...care au invatat sa ma accepte, celor care habar n-au cine sunt. Si mie nu? Mie pentru ca ma suport si nu-mi vine sa ma duc...oriunde...

2 comentarii:

  1. De fapt el nu fuma. Si daca vrei, ma ofer sa-ti tin o predica in legatura cu asta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Poate ca cei care te accepta te accepta pentru ca in adancul sufletului te inteleg de fapt. Ce pot sa iti zic despre viata? Viata e plina de incercari si capcane nocive sau pozitive, capcane pe toate planurile fiintei umane si a simtului sau spiritual si fizic. Oricum, faza cu fumatul oricum e bine ca te-ai lasat daca fumai si bravo pt asta pentru ca asta e o parte nociva in viata ta care iti facea rau pana la urma daca hotarai sa continui.

    RăspundețiȘtergere